Η Εταιρεία μας

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία μας

Η ASPECT ADVERTISING & TRADING δραστηριοποιείται από το 1994 στην εισαγωγή, εμπορία, κατασκευή και εκτύπωση διαφημιστικών δώρων.Η συνεχής ανοδική πορεία της εταιρείας, ο σεβασμός και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη αποτελούν τα εχέγγυα μιας σταθερής και επιτυχημένης συνεργασίας μαζί μας.

 

Κύρια γραμμή της εταιρίας μας είναι η καθετοποίηση στην παραγωγή. Προϊόντα, σχεδίαση λογοτύπου, φιλμ, εκτυπώσεις ταμπόν , εκτυπώσεις μεταξοτυπίας παράγονται στο σύγχρονο εργαστήριο που διαθέτουμε από το έμπειρο προσωπικό μας,γεγονός που μας καθιστά ευέλικτους στον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων και στην επίτευξη προϊόντων χαμηλού κόστους και άριστης ποιότητας.

 

Απόλυτη προτεραιότητα της ASPECT ADVERTISING & TRADING είναι να αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα του επιχειρηματικού δώρου με την παροχή ενός μεγάλου εύρους χρηστικών και ευρηματικών ειδών. Τόσο τα προϊόντα όσο και οι υπεύθυνες υπηρεσίες της εταιρείας ανταποκρίνονται ακόμη και στις υψηλότερες προσδοκίες και απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων.